Известие

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки 166

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ето средния разход на BMW 320d 2011 на 6000км, on-boarda-да не е reset-ван от магазина.
    И да не вземете да ми се дуете много много ей, щото карам Алфата на ....
    Attached Files
    Last edited by Доко; d.m.y г., 08:40.

Comment

Първоначално публикувано от Alfaro76 Покажи съобщение
      Приятно изненадан съм
      Тази вечер с 80km/h за около 30km пробег
      И със 145-цата не съм имал такъв разход

[ATTACH]93284[/ATTACH]
      Колега тя моята с тази скорост гори 7 бензин, което като пари горе долу е същото, а пък ако сметна колко газ ми гори с 80км/ч направо си вътре.
      sigpic
      156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
      "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Не че искам да дразня някой, ама усещам как дизелаците се подготвят психически за момента в който нафтата ще удари 3 лв.

159 1.8 MPI
        166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
          Не че искам да дразня някой, ама усещам как дизелаците се подготвят психически за момента в който нафтата ще удари 3 лв.
          И тренират бавно каране...

Comment

Да ви светна как си свалям разхода,по компютър.Тръгвам с разход- 15,след 10 км. е около 7,5 и така може да си стои до края, но аз включвам шеста и намалявам скоростта до 60км карам малко така и разхода пада,после ускорявам внимателното до 100 , но разхода си остава
            нисък и така няколко пъти ниска - скорост + шеста скорост=нисък разход на дисплея=5/100
            Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Ето малко и от мен
              Attached Files
              Alfa 166jtd,1999

Comment

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                Ето средния разход на BMW 320d 2011 на 6000км, on-boarda-да не е reset-ван от магазина.
                И да не вземете да ми се дуете много много ей, щото карам Алфата на ....
                Не се коси, след 10к километра разхода ще спадне с 1-2 литра. Статистиката показва, че една нова кола до около 15к сваля разхода постоянно. След като премине 20к тогава вече разхода ще бъде такъв до края на живота й
                Аз при тази стойност на средната скорост с 330хд, което е доста по-лакомо от това, което си показал правя 7.5л/100км на колонка.
                A20DTH ЖТД ама не баш
                1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
                  Колега тя моята с тази скорост гори 7 бензин, което като пари горе долу е същото, а пък ако сметна колко газ ми гори с 80км/ч направо си вътре.
                  Да съгласен съм с това, ето тук е тънката част...
                  Всеки е правил сметката и е стигал до този извод,
                  но при мен, както и при теб, е че всеки харесва различно горово
                  Аз не исках да каже, че гори супер малко, а се впечатлих, че ми дава по-добър разход от 145-цата
                  Дано сега съм се изразил ясно
                  sigpic
                  Alfa Romeo 145 1.9 JTD, 105Hp. - до 2012г.
                  Alfa Romeo 166 2.4 JTD, 136Hp. - до 2016г.
                  Subaru Outback 2.5i 165Hp automatic - сега

Comment

Преди малко научих от BTV новините за (традиционното) поскъпване на застраховката "гражданска отговорност".
                    И за пореден път придобих усещането, че ни третират като дечицата от дестката градина.
                    Разсъждавам в следната логическа последователност:

1 - Увеличават се цените на горивата
                    2 - Това води до намаляване на изминатия пробег от средно статистическия български шофьор.
                    3 - След като хората по-малко си карат колите, логично е да се очаква и това да стават по-малко произшествия на пътя.

......Тогава защо, по дяволите, ГО се увеличава???

159 1.8 MPI
                    166 2.0 TS (ex)

Comment

• мамата иииииииииии
                      Alfa 166jtd,1999

Comment

• Еми тъй като сме я почнали да има малко и от мен.
                        Колата е на един приятел от Варна, Алфа Ромео 166 2,4 jtd 140 коня 2001-ва.
                        По нея има следните подобрения: турбокомпресор Гарет 2260, по голям челен кулер, генерация на 76мм. ииии, а да , и ремап от VR Performance.
                        В момента според мен колата е около 210-220 коня но все още се нуждае от малко донастройки за да каи още 15-20 коня поне.
                        Коментарите след крайния резултат относно разхода го оставям на вас
                        Повечето снимки от борда са от маршрути Варна - София и София - Варна през Търново.
                        За да избегна отсега нападките с неточността на борда искам да ви кажа че градско каране във Варна без да се гали много много - дава разход до 8/100 по колонка!
                        Хайде сега сте вие
                        Attached Files
                        Last edited by pininfarina; d.m.y г., 21:11.
                        sigpic
                        Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
                        Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

• Първоначално публикувано от pininfarina Покажи съобщение
                          ... За да избегна отсега нападките с неточността на борда ..
                          Точно това щях да ти напиша, че най-вероятно след всички интервенции разхода по борд най-вероятно не е точен.
                          sigpic
                          156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                          "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

• Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
                            Точно това щях да ти напиша, че най-вероятно след всички интервенции разхода по борд най-вероятно не е точен.
                            Да, реално лъже с 0,7 макс. до 1 литър но надали е по неточен от на всички дизелови 166-ци.
                            sigpic
                            Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
                            Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                              Преди малко научих от BTV новините за (традиционното) поскъпване на застраховката "гражданска отговорност".
                              И за пореден път придобих усещането, че ни третират като дечицата от дестката градина.
                              Разсъждавам в следната логическа последователност:

1 - Увеличават се цените на горивата
                              2 - Това води до намаляване на изминатия пробег от средно статистическия български шофьор.
                              3 - След като хората по-малко си карат колите, логично е да се очаква и това да стават по-малко произшествия на пътя.

......Тогава защо, по дяволите, ГО се увеличава???
                              Защото при по- малко катастофи ще има по -малко излащане на обезщетения, а това плюс по- високите цени ще доведе до още по- големи печалби!
                              Единственото за което не се говори е за вдигане на заплатите.Никой не споменава, че с една мин. заплата тук си пълниш резервоара, а на запад е по различно.Няма база за сравнение за мен това се нарича геноцид и нищо друго.
                              Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                                И тренират бавно каране...
                                Притеснявам се да не захванем темата бензин, дизел, газ,
                                защото е безконечна...
                                само искам да напомня, че Субару и Порше пуснаха дизели...
                                Та по темата...със 60 литра НАФТА съм изминал 800km.,
                                от които 500 извънградско с 4 човека и багаж,
                                на места съм карал и с 210km/h., но средната ми скорост беше 140km/h.
                                Ха сега деца кажете, где са му ръцете
                                sigpic
                                Alfa Romeo 145 1.9 JTD, 105Hp. - до 2012г.
                                Alfa Romeo 166 2.4 JTD, 136Hp. - до 2016г.
                                Subaru Outback 2.5i 165Hp automatic - сега

Comment

Working...
                                X